Gameplay videó debütált a PlayIT Budapesten!

Abban a megtiszteltetésben volt részünk, hogy kis csapatunkkal részt vehettünk az idei PlayIT Budapest rendezvényen, ráadásul még a nagyszínpadot is “megkaptuk” 15 perc erejéig.

Összességében elmondható, hogy remekül sikerült a rendezvény, a kisebb döccenők, apróbb szervezési bakik ellenére is szuper programkínálatból válogathatott minden látogató. A helyszín a nehézkesebb megközelítést leszámítva jónak bizonyult, kifejezetten örültünk neki hogy nem volt zsúfolásig tele minden, ki lehetett próbálni egészen sok dolgot hosszú várakozás nélkül.

PlayIT Budapest 2015

Mi főleg azért látogattunk ki, hogy találkozhassunk a hazai youtuber arcokkal, illetve az előadás keretein belül egy exkluzív videóval is készültünk a nagyközönségnek, ami nem volt más, mint az első gameplay! A fogadtatás remek volt, kiosztottunk jópár plakátot és kártyát, de aki lemaradt, az se csüggedjen, mert hamarosan mindenki megtekintheti Lars első próbálkozásait a Kupolavárosban!

Elsőként hírlevél-feliratkozóink tekinthetik majd meg a videót, így akit érdekel, kattanjon ránk a főoldalon! Akik pedig az előadás alapján találtak ide: pacsi, sziasztok! :)

Nov, 30, 2015

0