Bemutatjuk a Kupolavárost

Üdvözlégy elhagyatott otthonunkban, a Kupolavárosban, ami csak arra vár, hogy felfedezd! Noha minden részletet még nem árulhatunk el a játékkal kapcsolatban, van pár lényeges információ, amit szeretnénk megosztani veletek. Ahogy már sokan találgatták, valóban igaz hogy Nemere István – A kupolaváros titka című sci-fi regény ötletéből készül a mi Kupolavárosunk, és amellett, hogy a játékélmény növelése érdekében rengeteg új és izgalmas eseménnyel bővítjük ki, igyekszünk sok mindent átemelni az eredeti történetből. Haui József képregénye is hatással volt ránk, így azok is felfedezhetnek majd ismerős elemeket a játékban, akik az ő munkája révén ismerik a három fiatal, Ariel, Don és Lars történetét. Mindkét művész áldását adta a tevékenységünkre és kíváncsian várják a végeredményt.

Maga a játék elsősorban a történetre és a különböző nehézségű, gondolkodást igénylő feladatmegoldásokra épül, de lesznek benne akciódúsabb, ügyességet igénylő részek is. AZ FPS jellege csak a belső nézetre vonatkozik, shooternek távolról sem lesz nevezhető. A single player kampány mellé tervezünk három fős online kooperatív multiplayer módot is, ennek megvalósítására viszont extra forrásokra lesz szükség, amit hamarosan induló kickstarter kampánnyal vagy befektetők bevonásával tervezünk előteremteni.

Az első screenshotok és karaktertervek már elérhetőek – nézzétek meg és írjátok meg nekünk mit gondoltok róluk, nagyon kíváncsiak vagyunk a véleményetekre!

poster

Tessa2

Tessa

Lanita  DomeCity